SVJ0074

Set Candy per Bebe D

Leke 3,290

Detajet

Ju prezantojme me setin me te embel per bebe.

Tre forma embelsirash si milkshake, akullore dhe karamele perbere nga aksesore cilesore dhe shume te nevojshem.

Ngjyra nuancat e bezhes.

 Seti eshte i perbere:

Milkshake: 

2 Carcafe per bebe me permasa 76x76 cm

me disenjo te ndryshme te ideuara si nje milkshake,

1 pipe festive me figure kafshesh,

1 gote e madhe plastike,

Aksesoret e brendshem dhe te jashtem te paketimit!

Akullore:

1 Carcaf per bebe me permasa 76x76 cm

me disenjo te ndryshme te ideuara si nje akullore,

1 mini peshqir me disenjo te ndryshme e ideuar si nje akullore,

1 luge per ushqimin e femijes,

1 gote plastike,

Aksesoret e brendshem dhe te jashtem te paketimit!

Karamele e madhe:

4 mini peshqir me disenjo te ndryshme e ideuar si nje karamele e madhe,

Aksesoret e brendshem dhe te jashtem te paketimit!

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 2-3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: