SVJ0068

Buqete Glow me 15 Ferrero Rocher

Leke 2,990

Detajet

Nje buqete me 15 cokollata te shijshme Ferrero Rosher per te gjitha okazionet, vjen prane jush si nje kompozim plot jete.

Eshte gjithmone bukur te surprizosh te dashurit e zemres, familjaret, miqte tuaj, me ide unike.

Cokollatat ne forme buqete jane nje ide brilante per te falenderuar mesuesit tuaj, mamin dhe babin, koleget dhe cdo person te dashur.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 2 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: