SVJ0067

Buqete Glow me 7 Ferrero Rocher

Leke 1,990

Detajet

Nje buqete me 7 cokollata te shijshme Ferrero Rosher per te gjitha okazionet, vjen prane jush si nje kompozim plot jete.

Eshte gjithmone bukur te surprizosh te dashurit e zemres, familjaret, miqte tuaj, me ide unike.

Cokollatat ne forme buqete jane nje ide brilante per te falenderuar mesuesit tuaj, mamin dhe babin, koleget dhe cdo person te dashur.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 2 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: