IDE0234

Kavanozi i Shen Valentinit

Leke 1,290

Detajet

Nje dhurate simpatike dhe e shijshme.

Kavanoz i dedikuar me zemra dhe shkrime love.

Brenda do gjeni 10 chokobons.

Gjithashtu te lidhur jashte edhe nje pije mini Vechia Romagna.

E sugjerojme si dhurate per meshkuj.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: