FLO0003

Cante e Personalizuar Flokato me Zinxhir

Leke 2,990

Detajet

Cante e Personalizuar Flokato me Zinxhir 

Nje cante me fotografine apo pamjen qe ju deshironi. Mund te zgjidhni versionin qe ju pershtatet me teper nga 47 te tilla qe disponojme.

Eshte e thjeshte: Zgjidhni formen e cantes, gjeni fotografine, mbishkrimin apo pamjen qe ju deshironi te keni mbi cante, ne e stampojme me stampe serigrafi dhe e personalizojme ate.

Materiali eshte Flokato me ngjyre te bardhe dhe te zeze. E vecanta e kesaj cante eshte zinxhiri si aksesor shtese per hapjen dhe mbyllje.

Mund te perdoret si cante plazhi, per perditshmerine tuaj apo edhe per raste te vecanta

Dimensionet e cantes jane 52x12x35cm, me rripa normal.

Eshte ne doren tuaj te beni nje dhurate unike dhe me vlere per veten tuaj apo dhe per dike qe deshiron te mbaje me vete kudo pamjen apo kujtimin me te bukur te stampuar.

 *Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 7 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: