SET0003

Libra për femra të suksesshme - set 3 libra

Leke 2,800

Detajet

Libra për femra të suksesshme - set 3 libra

Ky set është për femra me bukuri natyrale, të zonjat një karrierë dhe që dinë të ruajnë vetveten në një lidhje, duke u kthyer në vajzën e ëndrrave për një burrë.

Një buqetë që përmban këto tre libra:

“Si të dukesh 10 vjet më e re me 80 procedura jokirurgjike” me autorë Patrick Bowler dhe Jennifer Christie;

“Të bëjmë përpara” të Sheryl Sandber;

"Përse meshkujt dashurojnë kuçkat” e Sherry Argov.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: