LF0110

Loja 3-sh me shotsa

Leke 2,500

Detajet

Po sikur lojen tresh ta luani me shotsa?

Argetim i siguruar me setin e shotsave X O.

Paketimi permban platformen e ndare ne kuadrate

dhe 9 gotat prej qelqi te shotshave me shenjat X dhe O.

Permasat e tabeles: 19 x 19 cm.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: