Mbajtese Shisheje Vere Shfaq më të madhe

LF0102

Mbajtese Shisheje Vere

Leke 5,500

Detajet

Mbajtesja me e vecante per shishen e veres.

Ne keto dite te ftohta edhe vera duhet mbajtur ngrohte.

Njeriu prej metali i pajisur me shall dhe ski do kujdeset per te.

Nje dhurate unike per pijedashesit.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: