Trofe i Personalizueshem DH025 Shfaq më të madhe

EP0476

Trofe i Personalizueshem DH025

Leke 2,190

Detajet

Dhurojini dikujt nje trofe per cilesite me te mira qe ka.

Kjo eshte kupa e cila personalizohet me textin qe deshironi per nje urim apo dedikim special.

Modeli i mesem (Medium)

Permasat: 106 x 106 (baza) x 410 mm (lartesia)

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: