Axhenda 2017 me Logo dhe Emer

Leke 1,490

Detajet

Dhurata per te nisur vitin mbare.

Axhende 2017 e personalizuar me emrin dhe logon tuaj.

Axhenda ka format A5 me kopertine te trashe ne ngjyra te ndryshme.

Ju mund ta personalizoni me logon dhe emrin e plote ose inicialet.

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: