SVJ0057

Vazo si Plak Bore me Cokollata si Lule

Leke 3,990

Detajet

Shportat festive vijne ne te gjitha format.

Kjo vazo e mbushur me dhurata eshte nje ide unike per te uruar te dashurit tuaj dhe per ti surprizuar ata me dicka shume te vecante.

Permbajtja:

-1 vazo e ideuar si Plaku i Vitit te ri 

-1 lepirese me buzeqeshje e madhe

-4 cokollata Mars

-4 cokollata Kinder

-1 lepirese bastun e madhe

-1 cokollate Rafaello

-2  cokollata Ritter sport

-1 cokollate e madhe me babagjysh

-2 corape festive per pemen

-2 yje festive per pemen

-1 pako cokollate me babagjysh te realizuara si lule plot ngjyra (15 cope) 

-1 stilolaps me fytyren kafshe si loder siper

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: