SVJ0055

Shampanje me Cokollata ne Forme Eurosh me Kapele

Leke 3,790

Detajet

Festoni dhe dhuroni sic duhet keto festa me nje dhurate unike.

Spumante e veshur si peme gati per te surprizuar miqte tuaj dhe familjaret.

Perberesit:

45 cokollata monedha

1 shishe shampanje Ambasador,

1 yll i florinjte,

Te vendosura ne nje harmoni perfekte ne nje kompozim peme te Florinjte.

Ideale per ne qender te tavolines gjate festave te fund vitit. 

Lartesia: 45 cm

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar.

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: