SVJ0051

Shporte e Vitit te Ri

Leke 6,290

Detajet

Festoni dhe dhuroni sic duhet keto festa me nje dhurate unike.

Kjo eshte nje shporte qe do gezonte kedo ne familje.

Permbajtja:

1 Shporte me dekor Festiv

1 Spumante Casaldomo,

1 Pako Cokollata Ferrero Rosher,

1 Pako Cokollata "After Eight My Favorite",

1 Pako Caj Fenchel, "Kings Crown, 20 bustina,

2 Mini Roll Cake me qershi dhe cokollate,

1 Pako Amareta me mjalt "Peraj", 200 gr,

1 Pako biskota me copa cokollate dhe lajthi,

2 Candy Stick - Lepirese bastun,

1 Cokollate Milka 100 gr Alpenmilk,

1 Pako Gud me kikirike 100 gr,

1 Pako patatina "Chip Master",

2 pako me çibuk me djath 50 gr secila,

1 Pako me Crisp Susam 70 gr,

1 Pako e madhe me Big Mix cracker 250 gr,

1 Pako e madhe me Crich Crackers 

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 5 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar. 

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: