SVJ0050

Korniza me Bileta Gërvisht dhe Fito

Leke 3,990

Detajet

Një dhuratë ideale për gjyshërit tuaj, prindërit tuaj, apo miqtë tuaj për çdo rast special.

Kushdo do donte të bëhej milioner brenda natës.

Ja ku ju erdhi shansi. Ju urojmë fat këtë Krishtlindje.

Detajet:

1 Kornizë Druri me përmasa 28*36 cm e cila ri-përdoret pasi keni perdorur biletat.

1 Biletë Gërvisht dhe Fito - fiton deri në 4 milion lekë

2 Zemra me Fat - nga të cilat keni shans të fitoni Smartphone, Tablet, Laptop, TV e shumë cmime të tjera.

1 Arkë Thesari - nga e cila keni shans të fitoni deri në 500,000 lekë.

2 Dete të Artë - nga të cilat keni shans të fitoni deri në 1,500,000 lekë.

1 Pistë Fati - nga e cila keni shansin të fitoni një tufë me çmime.

2 Shesh Besh - nga të cilat keni shans të fitoni deri në 750,000 lekë.

1 Simbolet e fatit - nga të cilat keni shans të fitoni deri në 600,000 lekë.

2 Fito Kuq e zi - nga të cilat keni shans të fitoni duke filluar nga 50,000 lekë.

1 Super Cash - nga e cila keni shans të fitoni deri ne 1 milion lekë.

2 Tornado me Para - nga te cilat keni shans të fitoni nje tufe me Para.

1 Cizme e kuqe Dekor

7 Yje pellushi Dekor

1 Fjongo e Kuqe Dekor

Mbeshtjellese e kuqe Krishtlindjesh e perdorur per te ruajtur pjesen e brendshme te kornizes.

 

*Ky eshte nje produkt artizanal i cili krijohet me porosi ndaj ju lutem na mirekuptoni qe do nje afat prej 3 ditesh per tu pergatitur nga momenti qe porosia juaj eshte konfirmuar. 

*Produktet artizanale jane te personalizuara dhe te krijuara enkas per porositesin ndaj kerkohet 50% parapagim per ta realizuar. Nese ju vendosni per arsye personale ta ktheni apo te mos ta terhiqni produktin e realizuar, parapagimi do ju mbahet nga kompania jone.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: