Set Elektricitet + Libri i Progresit te Njerezimit

ER0249

Leke 4,990

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Set Elektricitet + Libri i Progresit te Njerezimit

Seti i elektricitetit vjen se bahsku me librin e progresit

Per femije 7-13 vjec. Një plan pune i pasur për të zbuluar sekretet e energjisë elektrike dhe për të bërë mbi 90 qarqe elektrike në mënyrë të sigurtë.

Shumë aktivitete për të zbuluar të gjitha sekretet e energjisë elektrike dhe për të mësuar funksionimin e shumë komponentëve elektrikë

Se bashku me kutine do te merni edhe manualin e perdorimit

Lodra eshte e markes Clementon per femije mbi 8 vjec

Enciklopedia që u jep përgjigje pikëpyetjeve që kanë të bëjnë me historinë e zhvillimit të njerëzimit, që nga fillimet e tij e deri më sot.