Set Kimia Fizike & Inxhinieria + Libri i Eksperimenteve

ER0248

Leke 4,990

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Kryeni reaksionet kimike me eksperimente për të zbuluar botën e shkencave ekzakte

Nje set kimie/fizike dhe inxhinierie shoqeruar me librin e eksperimenteve

Një laborator i vërtetë për shkencëtarë "të mëdhenj"

Kimia dhe reaksionet kimike ne siguri te plote

Kontrolloni ligjet e fizikës dhe zbuloni mekanizmat e funksionimit të levave dhe ingranazheve duke ndërtuar makina të vërteta pune!

Merrni edhe udhezuesin e perdorimit se bashku me laboratorin

Pervc udhezuesit merni librin me 240 faqe te eksperimenteve

Me një numër të pafund eksperimentesh do të zbuloni të fshehtat e ajrit, ujit dhe dritës, të fshehtat e lëvizjes dhe ekuilibrit të trupave, magnetizmit dhe elektricitetit, të fshehtat e kimisë dhe të shqisave.

Per femije 7-13 vjeç