JUM0037

Lunch Box dhe Shishe Uji Spiderman

Leke 1,490

Detajet

Shishe uji dhe lunch box me Spiderman

Seti i duhur per te gjithe ata qe e adhurojne kete personazh

Materiali plastike e forte dhe cilesore

Me dy ndarje, nje luge dhe nje pirun plastik me ngjyre te kuqe

Beni dreken e femijes tuaj ne ditet e shkolles

+

Shishja e uji me logon Spiderman 500ml

Plastike e forte dhe mjaft praktike per femijen

Ngjyre blu me tape te kuqe

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: