Cante Shkolle Roze me logo Blu + Rrotullues Antistres Me Drita

Leke 2,090

Detajet

Nje set per vajzat  qe shkojne ne shkolle

Çante shkolle me ngjyre roze dhe antistres me drita

Me logon adidas dhe foto atlete te stampuara

Material i forte dhe mjaft cilesore

Me rripa me gjatesi te rregullueshme, te zgjatshme sipas deshires

Vend per fletoret, mjetet e shkolles dhe shishen e ujit

Canta eshte shume funksionale me shume xhepa dhe mjaft praktike ne shpinen e femijes

+

Antistres ngjyre pink dhe te bardhe( mund te zgjidhni te preferuarin tuaj)

Produkt argetues i provuar qe ndihmon ne uljen e stresit, per femije dhe te rritur

Me drita LED per te krijuar efekte ndricuese gjate rrotullimit,

Shtypni secilen drite per t'u ndezur

Mbahet lehtesisht me vete, nuk rendon