JUM0028

Gote Qeramike me Kapak Gome Free Spirit

Leke 790

Detajet

Nje gote qeramike me kapak gome Free Spirit

Dizenjo e vecante ngjyre kafe me vija te bardha

Mjaft praktike dhe e domosdoshme ne perditshmerine tuaj

Mbani gjithmone me vete gjerat e nxehta, kafene apo çajera te ndryshme

Per te gjithe ju qe jeni miq shume te mire te kafes cdo stine

Merreni me vete ate ne shkolle ne zyre apo kudo tjeter

Permasat jane 9x12.5 cm.