SL0380

Makine e Telekomanduar Mercedes-Benz SLS RC 1:24

Leke 2,490

Detajet

Makine me telekomande e markes Mercedes-Benz

Marka Rastar modeli SLS RC 1 :24

Per femije mbi 3 vjeç, qe kontrollohet lehtesisht me telekomanden

Punon me bateri bw ahkalle 1:24 dhe ehste plotesisht funksionale me te gjitha veprimet

Nje ide mjaft e mire per dhurate 

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: