Pino Rradhitese ne Kuti Vishe Arushen Shfaq më të madhe

BAO0317

Pino Rradhitese ne Kuti Vishe Arushen

Leke 590

Detajet

Pino Rradhitese ne Kuti Vishe Arushen

Vishe arushin duke luajtur me te

Nje puzzle per femijet e markes Pino, nje arushe femer me 6 sete veshjes

Jepja fëmijës tënd të plotësojë këtë puzle  duke e kombinuar ate ne menyra te ndryshme ndryshe nga puzzlet e tjera

Per femije te moshes mbi 18 muajsh

Puzëlli është një mjet shumë I rëndësishëm edukimi pasi siguron shumë njohuri dhe zhvillim mendor te fëmijët.

Ndaj në mënyrë që të ndihmoni fëmijët tuaj për të zgjeruar njohuritë , përdorni këtë puzle të bukur.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: