Loje ne Grup “if you had to…”

LF0297

Leke 2,900

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Loje ne grup me 250 karta me skenarë per të qeshur

Per argetimin tuaj dhe te miqve loja quhet: po te duhej do të ...

Te shikoni çdo episod të "The Big Bang Theory" pa ndalesë?
Te jetoni në botën e Grand Theft Auto si një qytetar i pafajshëm?
Te Keni live kamera dhe te jeni nen vezhgim 24.7?

Luaj një kartë nga dora që mendoni se gjykatësi do të dëshironte më së shumti të bënte.

Dhe pastaj ju takon ta bëni rastin tuaj dhe ta bindni gjykatësin se karta juaj është më e keqja për të fituar pikë. 

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: