Rrotullues Antistres Me Drita Hand Spinner

Leke 690

-Leke 100

Leke 790 pa TVSH

Detajet

Produkt argetues i provuar qe ndihmon ne uljen e stresit, per femije dhe te rritur

Me drita LED per te krijuar efekte ndricuese gjate rrotullimit,

Skelet metalik dhe veshje plastike

Mbahet lehtesisht me vete dhe nuk rendon

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: