KQ0009

Vathe per Femra 3 ne 1 Gjashtkendore

Leke 590

Detajet

3 vathe me forme gjashtekendore dhe madhesi te ndryshme me te njejtin çmim

Nje pale me ngjyre bezhe, te zeza dhe me gure

Elegante per raste tuaja te vecanta

Stil dhe elgance njekohesisht

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: