Seria “Vogëlushja”

BAO0470

Leke 2,680

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Në këtë set vijnë pasionet e Lolës, Lizës, Ninës dhe Klarës, të cilat shërbejnë si një model i shkëlqyer

edhe për vogëlushët në mënyrën sesi i shohin rolet dhe profesionet e nënës, mësueses, mjekes dhe balerinës.

Dashuritë e mëdha për jetën e kanë zanafillën në moshën e vogël.

Këto botime janë me materiale të padëmshme për shëndetin dhe me kopertinë të butë, me mbushje.

Seti rekomandohet për moshën 3 - 6 vjeç.