Seria Mësoj me gjëagjëza

BAO0494

Leke 1,800

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky set iu vjen në ndihmë prindërve dhe mësueve për të testuar inteligjencën e fëmijës tuaj:

Janë dy libra me gjëagjëza, të ilustruara me ngjyra, nga jeta e përditshme dhe bota e kafshëve.

Për ta bërë lojën sa më interesante, janë dhënë disa variante, ndërmjet të cilave duhet zgjedhur përgjigja e duhur.

Seti është i rekomandueshëm për fëmijë të moshës 3-6 vjeç, por edhe në mosha më të larta.