Set me libra për mësimet e para me tinguj

BAO0478

Leke 5,350

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky është një set tejet i përzgjedhur me kujdes për të mësuar fëmijën tuaj në hapat e para të jetës;

shkronjat, fjalët dhe fjalitë, mjedisi përreth në qytet, fshat, në natyrë, njerëzit, vendet dhe pjesët e trupit të njerit.

Këto libra sjellin jo vetëm foto, por edhe tinguj dhe zëra, duke ndikuar në rezultatet pedagogjike të të nxënit të fëmijës tuaj.

Ky set është i rekomanduar për fëmijë të moshës 0-3 vjeç.