Seria “Një familje e paparë” 2

BAO0487

Leke 2,940

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Aventurat e Lolës, Tomit dhe anëtarëve të tjerë të familjes vazhdojnë, me më shumë surpriza se në fillim.

Ky është një set i dytë fantastik që duhet të plotësohet në bibliotekën e fëmijës tuaj, sepse ngjarjet që rrëfehen këtu janë histori të përditshme të secilit prej nesh.

Seti rekomandohet për fëmijë të moshës 7-12 vjeç.