Seria “Një familje e paparë” 1

BAO0486

Leke 2,940

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Jeta e përditshme ka surpriza të këndshme, të cilat vijnë krejt paprtur në çdo ditë të javës.

Edhe në këtë set vijnë historitë e Lolës, Tomit dhe anëtarëve të tjerë të familjes.

Ky është një set fantastik për fëmijë që duan të njohin detaje dhe histori nga jeta që mund të ketë secili prej nesh.

Seti rekomandohet për fëmijë të moshës 7-12 vjeç.