Seria “Shiko Shiko”

JB0267

Leke 1,800

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Këto gjashtë botime speciale, me ngjyra dhe mozaikë, sjellin gjashtë mjedise të komunikimit të fëmijës tuaj me botën:

Detin, rrugën, qiellin, fermën, parqet dhe lëndinat.

Përmes tyre fëmija jo vetëm zbavitet por mëson edhe sjelljet dhe mënyrën sesi është e organizuar jeta.

Ky set është i rekomandueshëm për fëmijë të moshës 3 vjeç dhe lart.