Të njohim natyrën më mirë

BAO0479

Leke 2,200

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky set është për fëmijë të moshës 3-6 vjeç dhe synon që ti edukojnë që të mbajnë vendin pastër,

të hedhin mbeturinat në vendet e caktuara, ti informojë për rëndësinë që kanë gjallesat dhe uji për

jetën tonë në tokë dhe për rëndësinë që ka energjia për aktivitetet e qenies njerëzore.

Përgatitja didaktike dhe informacioni që përmbajnë këto katër botime ndikojnë në zhvillimin e shpejtë mendor të fëmijës tuaj.