Një histori në pak minuta! Shfaq më të madhe

Një histori në pak minuta!

BAO0481

Leke 1,900

Shto ne listen e deshirave

Shpërndaje në:

Detajet

Ky set vlen sepse shënon një hap të jashtëzakonshëm në zhvillimin mendor të fëmijës tuaj: Në hapat për ndërtimin e historisë.

Në këto pesë libra vijnë teste për ndërtimin e një historie në 5, 10 dhe 15 minuta.

Këto botime janë të vlerësuara nga ekspertë të mirë të pedagogjisë prandaj duhet të jenë pjesë e edukimit dhe e zhvillimit të fëmijës tuaj.

Seti është i përshtatshëm për moshën 3-6 vjeç.